Gratis kreditkort

Letar du efter gratis kreditkort? Att säga gratis kreditkort är givetvis en sanning med modifikation eftersom kreditkortsföretagen lever på sina kort. Men om du med gratis kreditkort menar kreditkort utan årsavgift så finns det ett antal av dessa på marknaden. Kom dock ihåg att om företagen är generösa med årsavgiften så kommer dom försöka ta hem vinsten på annat sätt och har antagligen högra ränta på krediten på just dessa kort.

 

Fördelar med gratis kreditkort

Att skaffa ett kreditkort utan årsavgift är en mycket bra idé om du t.ex. enbart har tänkt att ha ditt kreditkort som en säkerhet vid oförutsedda utgifter. Om du använder ditt kreditkort väldigt sällan och aldrig utnyttjar kreditkortet för att låna pengar så är den enda egentliga kostnaden för ditt kreditkort just årsavgiften och kan du då bli av med den är det givetvis ett plus.

Har du däremot tänkt att använda kortet ofta och/eller även låna pengar på kortet så är antagligen ett gratis kreditkort inte det bästa alternativet för dig eftersom du med största säkerhet får betala en hög ränta och inte har några särskillt bra erbjudanden eller bonusprogram knutna till kortet.

Så tänk efter noga vad du har tänkt att använda ditt kort till innan du hoppar på en kampanj eller erbjudande om gratis kreditkort.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)