Kreditkort trots många förfrågningar

Vill du ha kreditkort trots många förfrågningar hos UC? Det är ett vanligt åroblem att man har dragit på sig ett antal förfrågningar från UC under kort tid och därför flaggas man som något riskfylld som kund när man ansöker om ny kredit. Att få kreditkort trots många förfrågningar kan vara problematiskt men är absolut ingen omöjlighet.

Hur kan jag få kreditkort trots många förfrågningar?

Först och främst beror din framgång på hur din ekonomi ser ut i övrigt. Bara för att du har många förfrågningar hos UC behöver ju inte det betyda att du har en dålig ekonomi eller många kreditskulder. Om du har en bra ekonomi och en logisk förklaring till varför det ser ut som det gör så är mitt bästa tips för att få kreditkort trots många förfrågningar att du personligen kontakta banken eller utfärdaren av kreditkortet och föklarar att din UC rapport kommer kanske att se lite underlig ut men det beror på X och Y.

Om du har många förfrågningar hos UC för att du faktiskt har lite svajig ekonomi och har dragit på dig mycket olika krediter så är nog det bästa tipset att du helt enkelt väntar lite med din kreditkortsförfrågan. Dina UC förfrågningar ligger inte kvar för alltid och om du väntar under ca 6 mån så kommer det se bra ut igen vid en kontroll.

Lycka till med att få kreditkort trots många förfrågningar!

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)